Quantum Touch

Quantum Touch is een nieuwe vorm van genezen voor een nieuwe tijd: snel, effectief en zonder schadelijke bijwerkingen. Energie is in ons leven de bindende factor en het is fantastisch om te zien hoe je die verbinding kunt versterken dmv Quantum Touch. En dan te bedenken dat je het kunt inzetten op zowel fysiek, mentaal en spiritueel nivo.

Alles trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is het een natuurwet dat ze samen komen, zich afstemmen op elkaar. Over het algemeen zal de langzame trilling toenemen om zich aan te passen de snellere frequentie.

De therapeut focust zich op het versterken van de levenskrachtenergie (Chi), gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken en lichaams- en bewustzijnsoefeningen. Als de therapeut een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op een gebied van pijn of ontsteking, dan zorgt hij/zij op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door resonantie.

Chiropractors zijn onder de indruk van het feit dat botten en wervels spontaan op hun oorspronkelijke plaats lijken te glijden na slechts een lichte aanraking. Fysiotherapeuten zien in Quantum Touch een bijzondere manier om ontstekingen snel tot rust te brengen. Therapeuten van allerlei disciplines zijn onder de indruk van de resultaten van hun behandelingen met Quantum Touch. Het geeft diepere ontspanning en snellere resultaten met massages. Reiki en andere vormen van healing zijn, gecombineerd met Quantum Touch, onvoorstelbaar effectief.
Image

De kosten voor deze massage

  • € 37,50 per 45 minuten
  • € 47,50 per 60 minuten
  • € 67,50 per 90 minuten

Total Treat

massage- en hypnotherapiepraktijk
Total Treat

Marianne Hoogterp
Kennemerland 33
1447 BH Purmerend
06-206 706 68

Volg ons op Facebook
Privacy