Hypnotherapie

Tijdens hypnose verkeer je in een bewustzijnstoestand waarbij je diep ontspannen en toch volledig geconcentreerd bent. De wereld om je heen is op dat moment minder belangrijk, waardoor je spontaner en direct vanuit je onderbewuste reageert. Zonder dat we het weten komen we dagelijks in een hypnotische toestand (trance): helemaal opgaan in een boek, dagdromen, in jezelf gekeerd zijn tijdens een wandeling ... Je slaapt niet, maar verkeert in een dromerige waaktoestand waarbij je de volledige controle over je geest en lichaam behoudt. De meeste mensen ervaren hypnose als erg aangenaam en ontspannend. Wanneer je in hypnose bent, blijf je bewust en alert en kan je op ieder moment terugkeren naar je normale manier van denken. Niemand kan je dwingen iets te doen of te zeggen wat je niet wil, je bent zelf in staat om je gedrag te bepalen en je weet perfect wat er allemaal gebeurd is. Als hypnotherapeut begeleid ik je in dit proces.

Hypnotherapie biedt uitkomst bij klachten die lastig zijn te behandelen omdat de oorzaak vaak niet bekend is. Misschien heb je al van alles geprobeerd en blijf je met vragen zitten waarop je een antwoord zoekt: ‘Hoe kan ik erachter komen waar mijn probleem vandaan komt en wat kan ik eraan doen? Hoe kan ik verder leven zonder dat deze klachten mijn doen en laten beïnvloeden en beperken?'
In dat geval kan hypnotherapie een heilzaam hulpmiddel zijn:
Dat kan door middel van onder hypnose gaan naar eerdere/jonge jaren (regressie) of zelfs naar een eerder leven (reïncarnatie).

In dit leven biedt hypnotherapie een oplossing voor zaken die een lichte tot ernstige impact op je dagelijks leven hebben. Een kleine greep daaruit: slaapproblemen, nagelbijten, migraine, fobieën, trauma’s, paniekaanvallen, stoppen met roken, depressieve gevoelens en nog heel veel andere issues die ons parten kunnen spelen. Zo is het een uitstekende therapie bij angst, boosheid, verdriet, emotionele bagage en overgewicht.

Overgewicht verliezen d.m.v. hypnose

Zoals je weet is de vraag naar maagbandhypnose geëxplodeerd in de afgelopen tijd. Een kijkje op internet heeft je misschien al overtuigd van de populariteit. Dit is niet verwonderlijk gezien de hoge slagingspercentages, relatief goedkope prijzen en vooral het veilige karakter van de hypnotische procedure: het is nl zéér effectief, zonder dat er werkelijk wordt geopereerd. Jij kunt voor deze revolutionaire methode kiezen zodat je ook zelf snel getuige kunt zijn van het succes.

Ik begin met een (gratis) kennismakingsgesprek van 15 à 30 minuten. Voelt het voor beide partijen goed en voldoe je aan de criteria voor een virtuele maagband, dan kan de behandeling aansluitend starten. Het pakket bestaat uit in totaal 4 sessies. Neem de stap naar een gezonder leven. Ik vind het fijn je hierin te begeleiden.

Stoppen met roken d.m.v. hypnose

Het is een bij uitstek succesvolle methode. Stel dat je een niet-roker kunt worden, zonder ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. Dat je je ontspannen voelt en tegelijk meer energie hebt. Dat je jezelf als het ware ‘terugprogrammeert’ naar de tijd dat je nog niet rookte. De tijd waarin je nog niet afhankelijk was van sigaretten….

Als je nu beslist dat je een niet-roker bent, maak je een bewuste keuze. Maar zo lang je onderbewustzijn jou als roker ziet is er een probleem: het bewuste en het onderbewuste zijn in conflict.
Je onderbewustzijn moet daarom als het ware worden geherprogrammeerd, zodat dit conflict wordt opgelost en dat kan uitstekend met hypnose.

Heb je alles al geprobeerd en het is nog altijd niet gelukt als ‘niet-roker’ door het leven te gaan: boek twee hypnosesessies.

Wat is absoluut nodig

  • ZELF een sterke wil hebben om te stoppen met roken (niet uw partner of dokter)
     

Hoe gaat het in zijn werk?
In de eerste sessie bespreken we wat je doel is, wat je beperkende overtuigingen zijn en doen we de eerste daadwerkelijke sessie ’stoppen met roken’.  Daarna volgt nog een tweede sessie waarin we de laatste dingen wegnemen die je belemmeren om definitief een niet-roker te zijn.

Wacht niet langer en maak gelijk een afspraak.

Image

De kosten voor hypnotherapie

€ 77,50 per consult

De kosten voor virtuele maagband

€ 399,00 (4 consulten)

Total Treat

massage- en hypnotherapiepraktijk
Total Treat

Marianne Hoogterp
Kennemerland 33
1447 BH Purmerend
06-206 706 68

Volg ons op Facebook
Privacy