Hoofd- en Gezichtsmassage

Het gezicht verschilt van persoon tot persoon en zorgt ervoor dat we als individu herkenbaar zijn. De vorm van ons gezicht wordt niet alleen bepaald door de botten van onze schedel, maar ook door aangeboren eigenschappen. Onze gemoedstoestand valt letterlijk en figuurlijk op de uitdrukkingen van ons gezicht af te lezen.

Ons gezicht staat voortdurend bloot aan steeds maar weer wisselende omstandigheden waardoor de spieren van ons gezicht het zwaar te verduren hebben. Door inspanning van onze ogen kunnen we de oogspieren overbelasten of door spanningen, van verdriet of ingehouden boosheid, kunnen we onze kaakspieren zo aanspannen dat er ongemakken ontstaan in het lichaam zelf, zoals hoofdpijn, klem in de kaken, buikpijn enz. Onze levensenergie stroomt door de meridianen en beïnvloedt de conditie van ons gezicht. Door op bepaalde plaatsen op het gezicht meer of minder druk uit te oefenen wordt de doorstroming bevorderd en beginnen we letterlijk en figuurlijk weer te stralen omdat ook de reflexzones van ons gezicht worden behandeld. 

Massage van het gezicht zorgt voor ontspanning, een verbeterde bloedsomloop en een zachte uitdrukking op het gezicht. Een gezichtsbehandeling levert beslist een belangrijke bijdrage aan ons algehele welbevinden.  

Image

De kosten voor deze massage

  • € 37,50 per 45 minuten
  • € 47,50 per 60 minuten
  •  

Total Treat

massage- en hypnotherapiepraktijk
Total Treat

Marianne Hoogterp
Kennemerland 33
1447 BH Purmerend
06-206 706 68

Volg ons op Facebook
Privacy